Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес24
Овој месец9931
Вкупно209313

20 Мај 2019

Нацрт - Повелба за заштита на правата на потрошувачите

Pin It

povelba coverНацрт - Повелба за заштита на правата на потрошувачите [PDF]

Партнери во проектот

 Kreacija LOGO Vektor v14              Logo Zenit MKD 1                OPM logo  

EU zname 001

Проектот е финансиран од Европската Унија

 
©2019 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search