Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес26
Овој месец9933
Вкупно209315

20 Мај 2019

Нацрт - Кодекс за фер однос кон потрошувачите

Pin It

kodeks coverНацрт - Кодекс за фер однос кон потрошувачите [PDF]

Партнери во проектот

 Kreacija LOGO Vektor v14              Logo Zenit MKD 1                OPM logo  

EU zname 001

Проектот е финансиран од Европската Унија

 
©2019 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search