Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес25
Овој месец9932
Вкупно209314

20 Мај 2019

Презентации

Pin It
  1. Презентација за претставување на проектот [PPT]
  2. Консултација за нацрт-повелбата и кодексот на однесување за сертификатот „Фер со потрошувачот“ [PPT]
  3. Нацрт- Процедури за сертифицирање и градење капацитети на Граѓанските Организации [PPT]
  4. Certificate for corporate social responsibility [PPT]
  5. Ales Kranjc Kuslan, Ekvilib Institute [PPT]
  6. МОДЕЛ на Сертификатот ФЕР со ПОТРОШУВАЧОТ [PPT]
  7. Претставување на повикот за ре-грантирање [PPT]

Партнери во проектот

 Kreacija LOGO Vektor v14              Logo Zenit MKD 1                OPM logo  

EU zname 001

Проектот е финансиран од Европската Унија

 
©2019 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search