Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес177
Овој месец6861
Вкупно127340

15 Декември 2018

Календар на настани

Партнери во проектот

 Kreacija LOGO Vektor v14              Logo Zenit MKD 1                OPM logo  

EU zname 001

Проектот е финансиран од Европската Унија

 
©2018 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search