Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес185
Овој месец1412
Вкупно443015

06 Август 2020

Календар на настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Нема следни настани
    Проектот „Партнерство меѓу граѓанското општество и деловниот сектор – развивање иновативен модел за мобилизација на финансиски средства“ се спроведува од  
  EU zname 001Проектот е финансиран од Европската Унија      

Kreacija LOGO Vektor v14

      Logo Zenit MKD 1              OPM logo    eu za tebe
 Веб-сајтот е изработен и се одржува со финансиска поддршка од Европската Унија. Неговата содржина е одговорност единствено на ЗБК Креација, Асоцијацијата Зенит и Организацијата на потрошувачите (ОПМ), и не може да се смета дека ги одразува ставовите на Европската Унија.
©2020 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search